Over ons

Met meer dan 10 jaar aan expertise in de duurzame energiesector, streven we bij Solar Noord-Holland naar de hoogste kwaliteit in service en producten. Dagelijks zetten we ons met enthousiasme in voor de verduurzaming van woningen, kantoren en agrarische oplossingen, en dragen we ons steentje bij aan een groenere wereld.

Ons team, gedreven door passie en toewijding, streeft ernaar elke klant te voorzien van het juiste advies, begeleiding en uitvoering. Wij geloven in persoonlijk contact gedurende het gehele proces, werken zij aan zij met de klant en streven ernaar het proces zo helder en eenvoudig mogelijk te maken.

Hoogste kwaliteitsstandaard

We houden de kwaliteit van onze producten en service hoog. Onze eigen teams van toegewijde en gekwalificeerde vakmannen staan voor je klaar om jouw locatie te verduurzamen. Wij werken enkel met de beste duurzame energieoplossingen en bieden hoogwaardige service.

Voordelige tarieven

Dankzij onze langdurige partnerschappen met onze fabrikanten van hoogwaardige materialen, kunnen wij scherpe tarieven aanbieden. Onze ervaren adviseurs staan garant voor transparantie; je komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Kennis en ervaring

Met een rijke geschiedenis van meer dan 10 jaar in de verkoop en installatie van duurzame energieoplossingen, hebben wij een stevige basis van ervaring opgebouwd. Ons toegewijde team volgt geregeld cursussen om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de duurzame energiebranche.

Ons team

Pieter

Pieter-400x267

Andre

Andre-400x267

Vincent

Vincent-400x267

Furkan

Furkan-400x267

Melih

Melih-400x267

Jody

Jody

Werkgebied

In overleg zijn wij ook bereid om buiten ons werkgebied te installeren.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag gratis en vrijblijvend online een offerte aan!